馃尡 COM TRIAR LA MILLOR GESPA ARTIFICIAL?

Que hem de tindre en compte a l’hora de triar el millor model de gespa artificial?

El primer en qu猫 hem de pensar ser脿 l’煤s que l’hi donarem; depenent de si l’utilitzarem a una zona molt transitada, utilitzarem una gespa artificial resistent i amb efecte mem貌ria. En canvi, si la seva funci贸 茅s 煤nicament decorativa, podem triar un model m茅s est脿ndard.

Trobarem diferents altures que van des dels 6/8 mm fins als 30/40 mm. L’altura de la nostra gespa, com m茅s alta 茅s, major naturalitat i millor dissimula les juntes entre rotllos. Per貌 en espais redu茂ts es recomana l’煤s de models d’altura m茅s baixa per a no omplir l’ambient i carregar la zona en exc茅s.

Textura i tonalitats de la gespa artificial

En les diferents gammes de gespa artificial trobem colors combinats i jocs de textures diferents. En zones m茅s caloroses i de costa, la tend猫ncia 茅s d’utilitzar tonalitats m茅s clares.

Barreja de diferents tonalitats:

Com m茅s barrejats estiguin els colors i les textures, m茅s semblant ser脿 a la gespa natural, per la qual un model combinat oferir脿 molta m茅s naturalitat, realisme i millor est猫tica.

Opcions m茅s monocrom脿tiques:

De vegades no es busca tant realisme ni naturalisme, sin贸, cobrir una zona amb un producte m茅s econ貌mic i monocolor. En aquest cas, es poden usar models b脿sics amb tonalitats monocrom脿tiques i sense joc de textures.

Textura suau i durabilitat:

La gespa artificial, elaborada de fibres de polietil猫 i polipropil猫, ha de ser suau, per貌 tamb茅 durador. No hem d’elegir models molt fins per a zones de molt de tr脿nsit, ja que es fan malb茅 abans.

Els filaments molt fins poden emprar-se en 脿rees decoratives i menys transitades.

En quines superf铆cies es pot instal路lar la gespa artificial?

El gran avantatge de la gespa artificial 茅s que es pot instal路lar en quasi tots els espais i superf铆cies; terra, rajola… incl煤s sobre parets i mobles! La clau est脿 a utilitzar els accessoris de fixaci贸 correctes per a cada sol.

Necessita manteniment?

El manteniment 茅s m铆nim, ja que no requereix 煤s d’adobs, herbicides, fertilitzants, ni cures especials. Nom茅s necessitar脿s uns minuts de tant en tant per a mantenir-ho net.

N’hi haur脿 prou amb un raspall, sempre en sentit contrari a la direcci贸 de les fibres (aix铆 aconseguirem aixecar aquelles aixafades). Cada quant, conv茅 donar-li una manguerada per eliminar la pols i la brut铆cia m茅s superficial. Tamb茅 existeixen productes com CLEAN, evita que la gespa es carregui d’electricitat est脿tica, i FRAGANCIA, un ambientador en spray que perfumar脿 la teva gespa artificial com si fos natural. L’olor dura fins a 3 mesos!!

脡s apte per a mascotes?

Per descomptat! Segurament ser脿 el membre de la fam铆lia que m茅s gaudeixi de la gespa artificial. 脡s important que sigui una gespa de qualitat amb una alta resist猫ncia perqu猫 la nostra mascota pugui rascar sense fer malb茅 i que inclogu茅 l’efecte mem貌ria, de manera que les fibres recuperin la seva posici贸 inicial. Quant als orins, nom茅s cal passar una mica d’aigua damunt per evitar el deteriorament de la gespa.