Contacta

INFORMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS AMB FINALITAT COMERCIAL

Mayor, Materials per a la Construcció SL és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el eglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l’enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen l’Usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:
Mayor, Materials per a la Construcció SL. Ctra. Tortosa-Aldea, Km 2 – 43500 Tortosa (Tarragona). Email: admomayor@bigmat.es

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

On trobar-nos

Ctra. Tortosa a l’Aldea, km 2 – 43500 TORTOSA

Teléfono: 977 440 440

Ctra. Santa Bàrbara s/n, km 1.5 – 43870 AMPOSTA

Teléfono: 977 700 440

Horari

Dilluns – Divendres:

– de 07:30 a 19:30
– No tanquem a migdia

Dissabte:
– de 8:00 a 13:00